Despre Noi

Povestea din spatele magiei

Image-Location-5
În calitate de fondator al PLAY2PLAY și promotor al activității fizice, sunt ferm convinsă că toți copiii (și un număr surprinzător de adulți) se bucură de avantaje imense atunci când își provoacă propriile limite și se angajează într-un stil de viață activ – măcar o dată pe zi.

În era digitală, în care jocurile copilăriei precum „Săritul coardei” și „Șotron” sunt înlocuite de gadget-uri și telefoane, observăm o nevoie crescută a copiilor pentru activități de joacă autentice și tradiționale.

Dând părinților libertatea de a limita utilizarea tehnologiei pentru câteva ore, PLAY2PLAY îi invită pe copii să fie așa cum sunt ei în mod natural: să alerge, să sară, să râdă, să zâmbească și să se bucure de copilărie în voie. Nu doar că micuții merită un timp de joacă activ, cu minimul de restricții asupra mișcărilor lor, dar ei și beneficiază enorm de pe urma activității fizice și a interacțiunii sociale pe care aceasta o presupune. Atunci când îți aduci copilul la locul nostru de joacă interior, va avea șansa de a-și elibera imaginația într-un mediu sigur și prietenos, în compania altor copii de aceeași vârstă.
Am proiectat PLAY2PLAY pentru a oferi copiilor un loc în care să își manifeste spiritul liber și ludic, dar în deplină siguranță. Deși cerem părinților să-și supravegheze cu atenție copiii, credem că și aceștia au în final de câștigat, beneficiind de o pauză atât de necesară. De la joaca liberă la petrecerile private și petrecerile aniversare, locația noastră oferă oportunități sigure și potrivite vârstei pentru activități sociale pentru copii de la 3 la 12 ani.
Un loc pentru joacă activă, un loc pentru o nouă aventură.
Image-Location-1
Image-Location-2
Image-Location-5
"La PLAY2PLAY, suntem ferm convinși că joaca liberă și activă este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici. Aria noastră de joacă interioară le oferă micuților oportunitatea de a alerga, de a râde, de a sări și de a interacționa cu prietenii lor, în timp ce tu, ca părinte, te destinzi în zona noastră de relaxare, special concepută pentru tine. Cu zonele de joacă adaptate pentru toate vârstele și un mediu deosebit de sigur și prietenos, câștigi timp pentru tine, în timp ce copilul tău se bucură de momente de neuitat! Suntem nerăbdători să te vedem zâmbind!"
Avatar-Client@2x
Florentina Tohme Condea
Fondator Play2Play
Illustration-Star-Shape
Avantaje

De ce să alegi Play2Play?

Illustration-Caring
Dispunem de un spațiu interior generos, ce încurajează o joacă activă
Avem un playground primitor și sigur pentru cei mici
Este potrivit pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani
Este un loc minunat pentru orice petrecere aniversară
Ne bucurăm să le putem oferi părinților un moment de respiro
Este locul ideal pentru toată familia

Safe zone, toddler friendly (3 ani+)

Illustration-Hatch

Tuburi, tobogane, pod de sfoară, perete de cățărat

Illustration-Silder

Jocuri interactive și amuzante

Illustration-Dancing

Și multe alte activități. Explorează și descoperă cele mai tari jocuri!

Prețuri

Play Pass

Luni - Joi

60 lei
2 available slots
11:00 - 16:00 / 16:30 - 21:00
*preț pe 1 copil și 1 adult / slot

Vineri - Duminică

90 lei
3 available slots
incluzând sărbătorile legale
10:00 - 13:30 / 14:00 - 17:30 / 18:00 - 21:00
*preț pe 1 copil și 1 adult / slot
Petreceri & Evenimente

Nu doar petreceri.
Ci amintiri pentru o viață

Într-o perioadă în care tehnologia pare să ocupe cea mai mare parte din timpul liber al copiilor noștri, jocul activ și distracția sunt și mai importante. Fă ca ziua de naștere a copilului tău să fie de neuitat anul acesta!
Consultă pachetele noastre de petreceri aniversare și rezervă următorul eveniment astăzi!
Illustration-Star-Shape